Знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко відправилася на новорічні канікули разом з коханим до Куби.

Телеведуча активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками. Вона поділилася також і фото з відпочинку.

На світлинах з відпочинку ведуча Нового каналу всміхається та позує у коротких сукнях та купальнику на фоні кубинських краєвидів.

"Кокос і ананаси там справді солодки й соковиті. Зате місцеві апельсини – кислятина. На дорогах немає пробок, тому що майже немає машин – старенькі Жигулі, Москвичі та флагмани дорожнього трафіку – ретро-автомобілі під туристів, нереальних кольорів і моделей", - розповіла Лебідь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Але попри позитивні враження, дещо Олену-Крістіну на острові збентежило.

"Там немає сервісу. І навіть вологі серветки – проблема! Немає у продажу. Краще взяти 10 пачок з дому. У магазині вибір – порожні полиці, квасоля, томати, порожні полиці, сік один, апельсиновий, зате алкоголю – вдосталь" - зізналася ведуча.

Здивування у ведучої Нового каналу викликав і закритий доступ до інтернету, який можна отримати лише за спеціальними картками.

"Знайти точку вай-фаю – це веселий квест. Згодом ми навчилися розпізнавати, де натовп людей, які втупилися в телефон, там Wi-Fi (усміхається). Але через те, що в такі точки збігаються всі жителі міста і всі туристи, інтернет там "дуже вибачливий": "Вибачте, ну, як можу. Так, без картинок. Так, не можете оновити ФБ", - розповіла зірка.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тіна Кароль влаштувала фотосесію без трусиків, шикарна фігура.

Також Знай.ua писав, що Рената Літвінова відвернулася від фанатів після фатального ДТП: "Зі мною не все гаразд".