Британського актора Деніела Редкліффа прийняли за волоцюгу на вулиці. Актор розповів про курйозний випадок на шоу Грема Нортона, передає радіостанція «Говорить Москва».

За його словами, одного разу в Нью-Йорку він чекав на свою дівчину біля магазину. Актор був з собакою, і йому здалося, що вона замерзла. Коли Деніел опустився на коліно, щоб приголубити і зігріти собаку, до нього підійшов молодий чоловік і простягнув йому п'ять доларів.

Деніел Редкліфф, фото: gettyimages.com
Деніел Редкліфф, фото: gettyimages.com

"Візьми собі на каву, одну", — сказав перехожий.
За словами актора, його здивував цей випадок, оскільки він непогано одягнений. Редкліфф назвав подію "тривожним дзвіночком" та припустив, що йому варто частіше голитися.

30-річний Деніел Редкліфф, відомий за ролі Гаррі Поттера в серії фільмів за книг британської письменниці Джоан Роулінг.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напередодні стало відомо, що сага отримає продовження: студія Warner Bros. приступила до виробництва продовження історії про Гаррі Поттера. Дії нового фільму будуть відбуватися через 20 років після подій другої частини «Гаррі Поттера і Дарів Смерті», головними героями історії стануть син Гаррі Поттера і дочка Волан-де-Морта. Про це повідомляє "Рамблер".

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тіна Кароль влаштувала фотосесію без трусиків, шикарна фігура.

Також Знай.ua писав, що Рената Літвінова відвернулася від фанатів після фатального ДТП: "Зі мною не все гаразд".