Відомий шоумен та ведучий Максим Галкін розповів, як став жертвою шахраїв та застеріг своїх підписників. Нещодавно стало відомо, що гумористу довелося стикнутися з аферистами у мережі.

У своєму Instagram Максим Галкін розповів, що останнім часом у соцмережах орудують шахраї. Аферисти розміщують численні оголошення про розіграш, який нібито проводить Галкін спільно з компанією "Русское лото". Однак для участі спершу необхідно заплатити. Артист категорично заперечив, що має будь-яке відношення до цих махінацій.

Максим Галкін, фото: Кіно-Театр
Максим Галкін, фото: Кіно-Театр

"Остерігайтеся шахраїв. Шановні підписники, не ведіться на шахрайські лотереї в фейкових акаунтах від мого імені. Заочно шановна компанія "Русское Лото", вашим іменем прикриваються, обкрадаючи людей, якщо ви хочете дистанціюватися від цього, то публічно визнайте факт існування цих шахраїв. Ваше мовчання і бездіяльність їм потурають", - написав артист. Максим Галкін

Галкін обурений, що шахраї використовують не лише його ім'я та фото, але й ліцензію впізнаваного бренду. Крім того, артист закликав компанію "Русское Лото" відреагувати на ситуацію і не потурати шахраям.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Максим Галкін, скріншот: Instagram
Максим Галкін, скріншот: Instagram

Представникам шоу-бізнесу часто доводиться мати справу із подібними шахрайськими схемами. Нещодавно про афери заявляли модельєр В'ячеслав Зайцев, балерина Анастасія Волочкова, актор і гуморист Гарік Харламов.

Нагадаємо, раніше Галкін показав "пухнасте" фото з Пугачовою: такою Примадонну ще не бачили

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін шокував власних дітей божевільною витівкою: "Що це таке? Поганий прикол"

Також "Знай.ua" писав, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим: "Він же любить…"