Всесвітньо відома голлівудська акторка Сальма Хайєк здивувала шанувальників вельми незвичайною публікацією в мережі. Сальма привітала свого колегу та доброго друга Антоніо Бандераса з висуненням на кінопремію "Оскар".

Про це стало відомо завдяки повідомленню акторки в мережі Instagram.

Публікація Сальми Хайєк, Instagram
Публікація Сальми Хайєк, Instagram

"Після 20 років знайомства з тобою, приємно бачити, що ти продовжуєш цвісти, вітаю з висуненням на Оскар", - зазначила Співачка.

Сальма Хайєк останнім часом відвідує багато різноманітних заходів. Акторка ходить на прем'єри, модні події і кінопремії. А тому приводів продемонструвати своє розкішне тіло, а водночас і почуття стилю, хоч відбавляй. Для кожного нового виходу 53-річна зірка підбирає вбрання, продумане до дрібниць і відповідне до події. Потрібно зазначити, що це у неї виходить просто відмінно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Пітт проти Ді Капріо і "Джокер" проти "1917": хто побореться за престижну кінопремію Oscars 2020.

Як повідомляв Знай.uа "Золотий глобус-2020": оприлюднили прізвища номінантів престижної кінопремії.

Знай.uа писав, Хайді Клум показала фото тридцятирічної давності: зовсім інша людина.