Відому українську провідну Надію Матвєєва пограбували в центрі Києва. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Facebook.

У підземному магазині в центрі Києва у телеведучої витягли гаманець. Так, вона відчула якесь ворушіння в своїй сумці, яка висіла на її плечі ззаду. Вона різко обернулася і помітила трьох дівчат.

"Три дівиці ромської зовнішності (я їх раніше в магазині помітила, бо одна була з ароматною вареною кукурудзою). Я, голосно й погрозливо: "Сперли?!" Вона, тихо, простягаючи мені мій гаманець: "Вибачте, це хлопець був, він втік." І відходять у бік, спостерігаючи за мною", - пише ведуча.

Надія Матвєєва, фото: прес-служба СТБ
Надія Матвєєва, фото: прес-служба СТБ

Надія Матвєєва зазначила, що почала перевіряти всі речі в сумці і в голові постійно крутила поради зі своєї передачі, що потрібно завжди тримати в людних місцях сумку в полі видимості та перед очима, притиснути її до тіла.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так, шанувальники відреагували на історію телеведучої і зазначили, що добре, що все добре закінчилося.

"Ось вона, любов народу! Надюша, щоб повернули вкрадений гаманець! Рідкісний випадок", - написала актриса театру і кіно Ольга Сумська.

"Добре, що все закінчилося добре", "Ну повернули і добре ! Дізналися напевно", "Вам пощастило Надія, не підвела інтуїція", "Зберігайте гроші в банці. Звичайній скляній банці. Не витягнуть)", "Побачили, що це ви і вирішили, що десь прихована камера))", - відреагували фанати.

Нагадаємо, незмінна ведуча телепроекту показала, як в 51 пурхати метеликом.

Як повідомляв Знай. ua, Катерина Кухар розкрила секрет успіху Олени Кравець на “Танцях з зірками”.

Також Знай. ua писав, що Ірина Білик втратила найдорожчу людину в життя.