Відома українська співачка та учасниця "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук розповіла про дружбу та конкуренцію у колективі.

Зірка зізналася Знай.ua у розбірки серед дівчат.

"Жіночий Квартал" складається з 14 артисток та трьох акторів, які приєдналися до колективу у минулому році. Здавалося б, як всі вони можуть працювати та не сваритися?

Жіночий Квартал
Жіночий Квартал

Марта Адамчук запевняє, що ніяких конфліктів в "Жіночому Кварталі" не існує, а якщо і трапляються розбірки, то лише в якості розбірок за текстом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Нам ніхто не вірить, що у нас дуже прикольні стосунки! Нам дуже весело разом в процесі підготовки, ми реально один одним захоплюємося. Я розумію, це звучить як просто слова, але так і є - у нас дійсно немає конфліктів, є вияснення якихось моментів, розбір текстів - не польотів, а текстів: хто що співає. Ми вже знаємо, у кого краще вийде, знають наші режисери, кому яку пісню дати. Ми тембрально вже розійшлися вокалістками, розуміємо, хто де, акторки - між собою. Конкуренція якщо і є, то дуже здорова", - поділилася Марта Адамчук.

Марта Адамчук, Жіночий Квартал
Марта Адамчук, Жіночий Квартал

Співачка впевнена, що конкуренція у колективі повинна бути, бо вона стимулює.

"Ти бачиш, що біля тебе - стильні, красиві жінки, ти собі вже попуску з’їсти щось на ніч не даш. У тебе є приклад, а це - талановиті люди, які тебе підтримують. Це хороша конкуренція, стимулятор. Настільки сильний колектив", - розповіла Адамчук.

У Марти є хобі - фотографія. Зірка дуже любить фотографувати, інколи у кадр потрапляють і її колеги.

"Якось робила невеличкий бекстейдж з нашої фотосесії, чисто для себе, я коли обробляла фотографії, зрозуміла, що дівчата не просто красиві, кожна - особистість. Так круто! Як би це пафосно не звучало. 14 абсолютно різних дівчат, і кожна має якусь свою "фішечку" всередині себе, харизму. Як можна цьому не радіти? Тебе це вчить багатьом речам, розвиває", - додала Марта.

Валерій Жидков та Жіночий Квартал
Валерій Жидков та Жіночий Квартал

Ми поцікавилися, а яка "фішечка" самої Марти?

"Може, я її ще не усвідомила, чи шукаю, - з посмішкою зізналася зірка. - Я знаю свої позитивні сторони. Але я, звичайно, стараюся працювати над своїми “косяками”, які помічаю. Вчуся їх бачити. Перетворюю "косяки" на плюси. Мабуть, моє прагнення не просто співати, а все-таки передавати інформацію через голос. Я вчуся цьому".

Не секрет, що Марта Адамчук найбільше дружить у "Жіночому Кварталі" з Вірою Кекелією - коллегою ще по проєкту "Голос країни".

"Можна вірити, можна не вірити, але факт залишається - у мене у житті є небагато друзів. Це двоє людей, які перевірені часом, ситуаціями. Я впевнено можу сказати, що дружба є. У мене є близька подруга Свєта Калюжна, яка з’явилася в такий момент для мене, коли перевернулося життя. Важливий був дуже період. Вона пише для мене тексти. Є Віра. Здавалося б, що у шоу-бізнесі взагалі не може бути друзів, а у нас все вийшло", - поділилася співачка.

Марта Адамчук та Віра Кекелія
Марта Адамчук та Віра Кекелія

Марта зазначила, що дуже складно весь час тримати дистанцію з людьми, з якими кожен день працюєш. Але їй пощастило!

"Тут не треба, бо навпаки, нас притягує доля ще з "Голосу". Ми нічого такого не робили спеціально, але нас почали кликати разом на інтерв’ю, на зйомки, разом виступати, тепер у Кварталі ми разом. І це така надійна опора. З однієї сторони - ми одна одну доповнюємо, з іншої - ми дуже-дуже схожі. Був випадок на передачі гумористичній, коли на початку нас питали: "Чого чекаєте від передачі, як ставитеся до перемоги?" І ми одна одну не чули, точніше - мене не чула Віра, а я вже чула її відповідь. Я їй кажу: "Ти не повіриш! Ми дали ідентичні відповіді", - розповіла Марта Адамчук.

Нагадаємо, раніше Марта Адамчук відверто розповіла про зміни у "Жіночому Кварталі", про те, куди пропала Настя Коротка та яку настанову дала дівчатам Олена Кравець. Крім того, співачка згадала про візит Олени Зеленської за лаштунки сцени.

Також Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу” прокоментувала свої фото у весільній сукні. Чи збирається зірка заміж?

А Віра Кекелія напередодні різдвяних свят зробила маленький сюрприз фанатам. Зірка поділилася несподіваним фото.