У Новий рік з новими бажаннями. Слідом за відомою Кім Кардаш’ян, яка зайнялася юридичною практикою з шоу-бізнесу планує піти скандальновідома реперка Карді Бі.

Свої намір почати кар'єру в політиці вона повідомила у Твіттері.

Щоправда, точні терміни співачка не уточнила, оскільки поки їй не вистачає освіти.

Думаю, що хочу бути політиком. Мені подобається уряд, хоч я і не завжди згодна з ним. … Я майже не бачу людей, які стверджують, що їм подобається бути американцями. Я відчуваю, що якщо я повернуся в школу і сконцентруюся, то зможу стати частиною Конгресу. У мене так багато ідей, які мають сенс. Мені просто потрібно кілька років у школі, і я тоді все зможу Карді Бі

Шанувальники почали підтримувати зірку у коментарях, та навіть розробили власні постери.

Сама ж Карді Бі вже деякий час демонстративно виражає своє невдоволення нинішнім президентом Дональдом Трампом і всім американським урядом.

Нагадуємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ.

Як повідомляв раніше портал Знай.UA, зірки українського та російського шоу-бізнесу активно ведуть свої сторінки в Instagram, показуючи шанувальникам не тільки уривки з концертів, але і закулісне життя.

Також Знай.ua писав про Кім Кардаш'ян, яка вирішила показати спекотне фото, на якому з'явилася в досить відвертому образі.