Соня Євдокименко – онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку. А нещодавно 18-річна красуня вирушила в Монако, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня похвалилася милим кадром в машині.

Схоже, красуня сіла за кермо і вирішила зробити селфі на пам'ять. На ній блискуча об'ємна чорна куртка, а через плече видно ремінь безпеки. Волосся красуні розпущені, а на її обличчі яскравий макіяж, фанати також помітили, що у Соні нова стрижка – вона зробила собі чуба. У підписі до фото модель написала: "Вівторок. Нове попередження водія". Шанувальники тут же кинулися засипати її компліментами в коментарях, а деякі запитують, чи дійсно вона водить машину.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.