Актор і художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов з сім'єю та друзями відпочиває на острові Маврикій. Першим знімком з відпочинку друга та колеги загиблої Марини Поплавської стало фото разом з молодшим сином, чотиримісячним Максом. Крутоголов показав його в Instagram.

"МікроМакс вже був в Італії у віці двох місяців. А тепер ми привезли його на Маврикій. Ми обидва тут вперше. І дуже задоволені! Острів прекрасний: чисто, ніхто не докучає, місцеві жителі радують мультикультурністю, толерантністю і знанням кількох мов. Природа тут гарна, океан прозорішим прозорого. Все, що ми бачимо на рекламних картинках курортів світу, — тут! Тільки без фотошопу", - зазначив актор.

Єгор Крутоголов на Маврикії, фото: Instagram
Єгор Крутоголов на Маврикії, фото: Instagram

Єгор та Катерина Крутоголови у шлюбі 13 років. Пара виховує двох синів — дев'ятирічного Лева і чотиримісячного Макса. Крутоголов зізнався, що на Мавркиї він вперше, однак залишився задоволений відпочинком.

Єгор Крутоголов, фото: пресс-служба ICTV
Єгор Крутоголов, фото: пресс-служба ICTV

Нагадаємо, раніше актори "Дизель Шоу" поділилися унікальними кадрами із загиблою Мариною Поплавською: "Люди закохувалися в неї..."

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу"

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Танців з зірками" Булітко з "Дизель Шоу" поділилася таємним: пережила страшні знущання