Популярні голлівудські зірки "знялися" на підтримку нового українського фільму "Наші котики" про російсько-українську війну на Донбасі.

У мережі вже опублікували тизер цієї картини. Відомо, що стрічка розповість про буденні дні бійців ЗСУ в зоні АТО, і жанр було визначено як військово-патріотична комедія.

У ролику можна побачити таких зірок, як Морган Фріман, Пітер Дінклейдж і Ніко Пратт, де вони "розповідають" про боротьбу з окупантами — дані кадри створили за допомогою цифрових технологій, домігшись вражаючої схожості. У мережі жартують, що для комедії про гібридну війну такий гібридний акторський склад — дуже доречний. Картина "Наші котики" виходить на екрани 30 січня.

Пітер Дінклейдж, скріншот YouTube
Пітер Дінклейдж, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Режисером і сценаристом фільму є Володимир Тихий, а в основу сюжету покладено реальні історії, розказані українськими добровольцями і військовими.

Нагадаємо, США виділять Україні мільярди доларів допомоги в 2020 році, на що підуть гроші.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський обговорив з Меркель нові списки для обміну полоненими: "Звільнити всіх".

Знай.uа писав, прогноз для України на Рік Білого Пацюка: що чекає земляків у 2020.