53-річний співак Віктор Павлік і його молода скандальна обраниця, 25-річна Катерина Репяхова, яка за сумісництвом є його концертним директором, у всю готуються до весілля. Так, закохані вже визначилися з датою свята, а сама Катерина, здається, обрала весільну сукню. Дівчина розмістила трепетне фото у своїх Instagram-Сторіс.

Варто відзначити, що вперше про весілля Віктор Павлік розповів Катерині Осадчій і шоу "Світське життя". Тоді виконавець зізнався, що займається організацією свята сама наречена і дуже чекає казкового моменту. Нагадаємо, що артист був одружений тричі, у нього дорослі діти і твоє онуків. Перша дружина Лідія народила йому сина Олександра, друга, Світлана, подарувала доньку Христину. А з колишньою дружиною Ларисою, з якою той прожив 25 років до зустрічі з Репяховою, виховував сина Павлика, який зараз бореться з онкологією.

Нагадаємо, екс-дружина Віктора Павліка розповіла про його пригоди і показала пікантні фото.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua Віктор Павлік відверто розповів, як зраджував дружину

Також Знай.uа писав, Віктор Павлік за крок до весілля заговорив про біду в родині.