17 січня, своє 36-річчя відзначає одна з найвідоміших українських співачок Оля Полякова. Святкує вона цей день не в Україні, а в Америці, аде знаходиться там з гастролями.
І почати свій день вона вирішила невеликого оповідання про свої пригоди в Америці.

Всем привет из не надто сонячної, але Мексики. Я вам обіцяла розповісти страшну казку! каже співачка

і починає свою розповідь з того, як важко їй довелося добиратися в Канкун. Адже приїхала сюди вона зовсім випадково, хоча все було заплановано.
Але за п'ять хвилин до виїзду з готелю в Нью-Йорку зірка виявила втрату паспорту разом з візами, її та Аліси.
У неї залишився тільки діючий паспорт без американської візи, а в'їжджати в Канкун потрібно лише з нею.
Ольга розповідає, що вона була у повній істериці і зі сльозами на очах. Вона навіть збиралася залишатися в готелі, та вже думала про покупку квитків додому в Київ. Аж раптом у її голові майнула думка про те, щоб розібратися з усім по дорозі в аеропорт. І трапилося диво!

Нам, звичайно ж, допомагали всі, хто міг: друзі і знайомі в консульстві, але ось що цікаве з'ясувалося. Виявляється, в Мексику не потрібна віза, досить чинного біометричного паспорта, візи, що діє в США і Канаду і запрошення з посольства. І дивним чином, протягом півгодини нам роблять це офіційний лист - на мене і на Алісу. Уявляєте?Ми якось це запрошення роздрукували на коліні, про який в Америці знати не знають, мене до останнього не хотіли пускати в літак, а всі вже зайняли свої місця на борту, ми чекали супервайзера, щоб він дав добро і якимось чином мене таки пустили всередину. Дивом я сіла в літак і сьогодні вранці з'ясувалося, що мій паспорт знайшли в Нью-Йорку. Ольга Полякова

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Емоції переповнювали зірку і не давали змоги їй зупинитися ні на хвилину, адже весь її час розписаний до дрібниць.

Те, що мені довелося тоді пережити, словами описати складно - це так жахливо і страшно, у мене згорали все гроші: за відпочинок в Мексиці, відпочинок в Майамі, всі куплені квитки на мене і Алісу, але найголовніше - бізнес-клас з Майямі у Київ. А знаєте, що цьому передувало? На гастролях в США я дуже сильно втомилася і в якийсь момент сказала фразу: "Мені не потрібен ніякий відпочинок, я нічого вже не хочу!" - І всесвіт мені відповіла: "Не хочеш - не треба. У тебе більше немає паспорта". Я зрозуміла свою помилку відразу і попросила всесвіт мене не карати, пообіцявши мислити в 2020 році тільки позитивно. А вона взяла і повернулася до мене обличчям! Ольга Полякова

"Королева ночі" змогла не лише вчасно добратися, але й вже похизувалася світлинами з Канкуну, красивим морем і паспортом.

Нагадаємо, раніше популярна українська співачка і актриса Оля Полякова запросила всіх на "Побачення у Вегасі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова розповіла, що одного разу її уваги наполегливо домагався один з міністрів часів правління президента-втікача Віктора Януковича.

Також "Знай.ua" писав, що увагу шанувальників привернули також танцівниці Ольги