53-річну актрису Ренату Литвинову останнім часом переслідують неприємності. Не встигла Литвинова прийшла до тями після аварії, як отримала штраф із суду.

12 січня відому російську білявку збив автомобіль на пішохідному переході. Удвічі неприємно, що це сталося в її день народження. В ДТП Рената потрапила, перебігаючи вулицю. На щастя, травми виявилися не дуже серйозними, і Литвинова майже відразу ж повернулася до роботи.

Тепер же у Ренати Литвинової почалися нові проблеми. А все через те, що у неї не складаються стосунки з автомобілями.

Як повідомив Telegram-канал Mash, стало відомо, що МАДІ і АМПП виграли у Литвинової справу в суді.

За даними поінформованого джерела, до неприємних наслідків привела тривала несплата штрафів. Виявляється, артистка за рік не зволила оплатити жодного.

Суд виніс рішення про те, що платити тепер доведеться в подвійному розмірі: 3000 рублів від МАДІ перетворилися на 6 тисяч, а 2500 від АМПП - на 5 тисяч. І за такою ж формулою всі несплачені нею штрафи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Рената Літвінова відвернулася від фанатів після фатального ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, Ренату Літвінову в центрі Москви збила машина.

Також Знай.ua писав, Лоліта Мілявська іронічно відреагувала на новину про відставку російського уряду.