Популярна співачка, улюблениця публіки і просто красуня Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за відомого виконавця Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Красуня з чоловіком зараз відпочивають у далекій спекотній Мексиці, звідки тепер часто викладають яскраві сонячні фото.

Так, в цей зоряна красуня вирішила показати миле фото з чоловіком, на якому з'явилася в дивовижно яскравому образі. Як видно, на прогулянку Настя вийшла в коротенькому мереживній топіку яскравого гірчичного відтінку. Її кучеряве волосся розпущений і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж. За спиною Каменських стоїть Потап, на ньому легка небесно-блакитна сорочка, і вони обидва посміхаються в камеру. У підписі до фото Настя написала: "Любов – це союз двох споріднених душ, двох ідеально підходять людей. Знайди свою любов і ніколи не втрачай її". Фанати активно коментують знімок, засинаючи парочку компліментами.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.