Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно була суддею талант-шоу "Х-Фактор", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. 17 січня зоряна суперблондинка відзначала 36-й день народження, і святкувати його вона вирушила в далеку жарку Мексику. Звичайно ж Оля не залишила це в таємниці, і почала викладати гарні світлі фото.

У свій день народження Полякова виклала спекотний кадр, на якому позує стоячи на колінах на білому пісочку, який покриває прозора чиста вода. При цьому на ній спокусливе коротке світле плаття з флористичним візерунком, яке тільки підкреслило ідеальну фігуру і пишний бюст зірки. У підписі до фото Оля написала: "Політ нормальний! Мій день народження, вперше розтягнувся на 31 одну годину. У Мексиці перша година дня. Нехай так і життя! Що б все встигнути!". Шанувальники в захваті від фото Полякової, користувачі активно засипають її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.