Як відомо, через довгі 4 роки шлейф Холостяка тягнеться за грузинським кінопродюсером Іраклі Макацарієм. Він вже побував тренером реаліті-шоу "Зважені та щасливі", брав участь у шоу "Танці з зірками", створив ювелірний бренд і благодійний фонд. Однак найбільш поширені питання однаково стосуються його особистого життя.

Іраклі Макацарія

Так, для YouTube-проєкту #TrueStory популярний "Холостяк"відповів на запитання про відносини, жінок, а також благодійності. Більш того, він розповів, яку саме супутницю життя він шукає.

"Це один з найбільш поширених питань в моїх інтерв'ю. Що ви хочете від мене почути? Колір волосся, зріст, вага?... Не люблю конкретні формулювання, оскільки не люблю обманювати. Не можу точно описати, якою повинна бути дівчина. Вона повинна бути Моя! Нам повинно бути комфортно удвох, нас повинно тягнути один до одного. Важливо хотіти разом жити і творити!" – зізнався Макацарія.

На питання про його холодність Іраклі відповів, що ніхто не зможе розтопити його серце, крім нього самого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я всередині повинен відчути, що серце відтає", - сказав він.

Іраклі Макацарія

Нагадаємо, що виникали плітки про нетрадиційну орієнтацію Іраклі Макацарія, так як йому вже 34 роки і досі у нього нікого немає".

Як повідомляв портал "Знай.ua", найбажаніший і спортивний чоловік країни Іраклі Макацарія став тренером нової програми WOWBODY gym.

Також "Знай.ua" писав, що відомий в Україні "холостяк" Іраклі Макацарія розповів, як розвивається його особисте життя і чим він займається в даний час.