Популярна українська співачка і актриса Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. В цей раз зоряна красуня показала шанувальникам результати нової спекотної фотосесії, де вона з'явилася в досить привабливому і спокусливому образі.

Як видно, на зйомку Тіна прийшла в чорному брючному костюмі, в якийсь момент вона розстебнула піджак, і засвітила бюстгальтер. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно і чуттєво позує, стріляючи очима. У підписі до фото Кароль вказала, хто допомагав їй створювати цей образ, а також зазначила сторінку фотографа, який знімав. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нові фотографії співачки, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.