Голлівудські зірки українського походження отримують "Оскари", стають рекордсменами за кількістю "Греммі". Багато знають їх в обличчя, але далеко не всі знають про їхнє походження.

№ 5 - Віра Фарміга

Віра Фарміга

Голлівудська акторка українського походження постійно переймається проблемами своєї батьківщини. Зірка труднощів може зіграти роль українською мовою і станцювати українськи народний танок.

Її номінували на "Оскар", вона знімалась у кіно поруч із Джорджем Клуні, її запрошував Мартін Скорсезе грати разом із Леонардо ді Капріо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

№ 4 - Зіно Давідофф

Зіно Давідофф

Понад півстоліття є синонімом беззаперечної якості та вишуканого смаку. Його клієнтами були магнати Ротшильди й Кеннеді та зірки Марлен Дітріх та Ален Делон.

А стартувало усе в українському містечку Новгород-Сіверський на Чернігівщині, де 1906 року народився засновник бренду.

№ 3 - Джек Паланс

Джек Паланс

Американський актор, який завжди наголошував на своєму українському походженні — Джек Паланс або Володимир Палагнюк. У 2004 році він відмовився від звання народного артиста Росії, заявивши, що є українцем і нічого спільного з Росією не має.

№ 2 - Вейн Грецкі

Вейн Грецкі

Канадський хокеїст українського походження встановив 61 рекорд і став людиною, яка змусила увесь світ закохатись у хокей.

Його портрет з'являвся на обкладинці журналу Тime, а газетні заголовки рясніли епітетами на його честь.

№ 1 - Володимир Горовиць

Володимир Горовиць

Киянин Володимир Горовиць — володар 25 премій "Греммі". Спочатку переїхав до Берліна, а звідти у Штати. Тут довелося проявити характер. Визнання прийшло швидко. Коли Рахманінов написав черговий твір, то віддав виконувати його Горовицю, визнавши: той зіграє краще, ніж сам композитор. Українець давав щотижня по три концерти і, здавалось, абсолютно не відчував втоми.

Нагадаємо, що напередодні початку ювілейного сезону "Голосу країни" у Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український рок-музикант Євген Галич поділився враженнями від зустрічі з "хамовитою" мамусею, яка вела себе невиховано просто на очах у своєї дитини.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська рок-група O. Torvald випустила новий кліп на пісню "Роздягни мене" з учасницею групи YUKO – Юлею Юриною.