Популярна українська зірка, улюблениця публіки Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Зараз красуня відпочиває з чоловіком в Домініканській республіці, звідки тепер часто постить нові фото. Так на одному зі знімків красуня позує разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Як видно, парочка відображена на красивому фоні. Надя вийшла на прогулянку в легкому сірому костюмчику, під яким видно пікантний леопардовий купальник оригінального фасону. У її волоссі гуляє вітер, а на очах темні окуляри. Дантес теж одягнений у схожий світлий костюм, який якраз підходить для прогулянок в жарку погоду. У підписі до фото Дорофєєва поскаржилася, що їх друзі поїхали, так що вони залишилися удвох: "Підкажіть що робити наодинці з чоловіком. Які плюси/мінуси/підводні камені?", а шанувальники почали активно коментувати знімок Наді, її засипають компліментами і порадами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.