Популярна українська співачка Слава Камінська, яка кілька місяців тому заявила про розлучення з чоловіком пластичним хірургом, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила з дітьми на відпочинок на казковий острів Балі, звідки часто викладає гарні фото. Але в цей раз Слава приголомшила шанувальників новою фотографією – на ній вона з величезним вагітним животом.

На чорно-білому знімку Камінська відображена стоячи, вона рукою тримається за округлий живіт і нишком дивиться в камеру з серйозним виразом на обличчі. На ній біле світле плаття, під яким немає білизни, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі акуратний макіяж. У підписі до фото Слава написала: "А сонце світить всім однаково". Треба сказати, що реакція фоловерів була миттєвою, фанати обговорюють, що співачка вирішила "хайпанути". Деякі вітають її з вагітністю, а інші впевнені, що це старе фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.