Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася зимовими канікулами в Буковелі, куди поїхала кататися на лижах. Так, артистка розсмішила шанувальників черговим кадром, показавши, як поповнює енергію після спусків: для трапези Леся обрала величезний чебурек, який з радістю уплітала за обидві щоки.

"Шо значить це останній?!?🙈 Якщо що найсмачніший чебурек на 14му спуску💋", - кумедно підписала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Боже, які гарні пальці!)", "Приємного апетиту", "Судячи з виразу обличчя, чебурек не дуже😂😂😂", "В Буковелі єслі шо чебуреки в кредит потрібно брати😂😂😂😂😂", "Смачного✌️", "Леся, іноді треба балувати себе смачненьким. Ви така струнка і красуня. 🔥🔥🔥", "Які гарні очі 💎💎 Ви красуня!!! Смачного!", "Ох і Леся 😂🔥👍", "Смачненького 🔥".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.