Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Потапом повернулися з райських канікул в Мексиці і одразу ж заходилися працювати, радуючи шанувальників. Варто відзначити, що зіркова парочка ділить подвійне крісло журі на ювілейному випуску шоу "Голос країни", ставши справжньою командою. Так, артистка вибрала для першого випуску проекту досить пікантне вбрання: коротенький чорний комбінезон, шовкову накидку і босоніжки на підборах.

Let’s start The Voice of Ukraine✌️ 10 ювілейний сезон, буде неймовірно сильний та яскравий💥Сьогодні дізнаєтесь, хто став першими учасниками команди ПТП та NK!

Ми маємо важливу місію і будемо боротися заради кожного учасника, адже для мене дуже важливо допомогти їм реалізувати себе як артиста та розкрити їх талант😌

І підсказати як дійти до перемоги. Перемоги не тільки у “Голосі”, а й над самим собою 🏆", - поділилася думками Каменських. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню Настю компліментами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.