Останнім часом голлівудські зірки Дженніфер Еністон і Бред Пітт дуже зблизилися, через що західні ЗМІ пишуть, що стосунки між колишнім подружжям розвиваються зовсім не в дружньому ключі.

У виданні New Idea повідомляється, що актори скоро повинні офіційно підтвердити своє возз'єднання. Як відомо, 56-річний Пітт виховує трьох прийомних і трьох рідних дітей від другої дружини Анджеліни Джолі. А 50-річна Еністон так і не пізнала радість материнства.

Дженніфер Еністон, фото: dailymail
Дженніфер Еністон, фото: dailymail

Крім того, ходять чутки про те, що Бред і Джені хочуть усиновити дитину з Мексики, і вже вдвох таємно відвідали притулок Casa Hogar Sion в місті Тіхуана.

"Енджі вивернуло навиворіт при вигляді людей, які підлещувалися до Бреда", - заявило джерело National Enquirer.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

До речі, Джолі засмутилася через те, що її не запросили на церемонію вручення "Золотого глобуса-2020". Але знаменитість старанно всіх переконувала, що вона і не збиралася приходити на цей захід і спілкуватися з "поверхневими" людьми.

За словами джерела, тріумф колишнього чоловіка зміцнив Джолі у намірі покинути Лос-Анджелес, де вона відчуває себе в пастці.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу і Кортні Кокс зустрілися в барі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед новорічними святами.

Також портал Знай.uа писав, як Джолі поцупила Пітта у Еністон.