Художник Нікас Сафронов на святкуванні 44-річчя Анастасії Волочкової розповів, що його син Дмитро зробив пропозицію балерині. День народження танцівниця відзначила 20 січня.

День народження Волочкова відзначила напередодні в столичному клубі Single. Нікас Сафронов привітав артистку зі сцени і заявив, що в поточному році може поріднитися з балериною.

Нікас Сафронов, фото: globalsib.com
Нікас Сафронов, фото: globalsib.com

"Я сина віддаю! Мій син Діма з Вільнюса робить пропозицію. Вона думає, але вона може дозволити собі подумати", - зазначив художник.

Волочкова у свою чергу побажала "залишити тему за кадром". Проте пізніше в бесіді з журналістами підкреслила, що зібралася вийти заміж 2020 року.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Дату ми з коханим поки не вибрали, але виберемо якусь символічну. Швидше за все, весілля відбудеться 20.10.2020", зазначила балерина.

Раніше Волочкова вийшла в світ у компанії нового чоловіка. Балерину та її нового обранця замітили разом у черзі на виступ "Мумій Троля".

Нагадаємо, раніше Волочкова заговорила про крісло губернатора, що замислила любителька дивних шпагатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова нарешті встала зі шпагату і зганьбилася на весь світ: "Анастасія, закрийте..."

Також "Знай.ua" писав, що Волочковій - 44: найкумедніші шпагати балерини, які зіпсували усі нерви Шнурову