У Лос-Анджелесі вручили SAG Awards, та головною подією вечора стало зворушливе спілкування голлівудських акторів Дженніфер Еністон і Бреда Пітта.

Екс-подружжя проявляли романтичні почуття на церемонії вручення нагород. До слова, Еністон нагородили за "Кращу жіночу роль в драматичному серіалі", а Пітта відзначили, як "Кращого актора другого плану".

Фанати звернули увагу на те, як посміхався Пітт, коли Еністон отримувала свою нагороду на сцені та як реагувала Дженніфер Еністон, коли Бред Пітт отримував свій приз.

За лаштунками церемонії SAG Awards Дженніфер Еністон і Бред Пітт мило спілкувалися, що відразу ж стало одним з головних приводів для обговорення в світових ЗМІ. Саме обійми Джен і Бреда стали чи не головною подією вечора.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після бурхливого вечора Дженніфер Еністон опублікувала в мережі дві фотографії, які вельми розбурхали її фанатів.

На одному фото Дженніфер постала у своїй розкішній сукні кольору слонової кістки по дорозі на церемонію вручення нагород - зірка напівлежала в авто, намагаючись не пом'яти вбрання.

Інше фото просто показало вже скинуту сукню та босоніжки Еністон у ванній кімнаті.

"Без складок... це важче, ніж виглядає! Десь між цими двома фотографіями мої колеги дали мені подарунок, яким я буду дорожити, і ніч, яку я ніколи не забуду", - підписала фото Еністон.

Шанувальники шаленіли від думки, що колишній чоловік зірки Бред Пітт може мати якесь відношення до скинутої сукні.

"Надіюсь, Бред зняв цю сукню", - написав один з дописувачів.

"Я бачу там куртку Бреда", - відповів йому в тон інший.

Нагадаємо, Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед різдвяними святами

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати все ще сподіваються на можливе возз'єднання Бреда Пітта та Дженніфер Еністон

Також Знай.ua писав, Бред Пітт і Дженніфер Еністон не стримували почуттів на вечірці