Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня трохи спантеличила публіку, виклавши в мережу неоднозначне фото своїх розваг з генеральним продюсером російського телеканалу "П'ятниця".

На новому фото, яке Тодоренко показала в мережі, вона з'явилася в офісі телеканалу. При цьому на руках її тримає генпродюсер, видно, що вони весело проводять час. Регіна одягнена в чорні штани і теплий світлий светр, її волосся зібране у хвіст, а на обличчі легкий макіяж. Вона весело регоче, дивлячись у камеру, втім, як і чоловік, який її тримає. У підписі до фото телезірка написала: "Ну, ось! Тепер люди однозначно переконаються, що все через ліжко. Або, коли ген продюсер каналу @kartozz носить на руках. Ох, Регіна, треба бути скромнішою".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.