У четвер, 23 січня, телеканал СТБ влаштував у Києві гучну презентацію свого нового сезону. У центрі сучасного мистецтва М17 зібралися майже всі зірки каналу, повідомляє кореспондент Знай.ua.

Серед гостей можна було зустріти ведучого кулінарного шоу "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, зірку "Холостяка" та "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія, режисерку Оксану Байрак та багатьох інших відомих персон.

З серіалу "Кріпосна", який став справжнім телехітом не тільки в Україні, а й в інших країнах, прийшли Олеся Жураківська, Анна Сагайдачна, Ксенія Мішина, Слава Красовська та Наталка Денисенко. Також на презентації була присутня Тала Пристаєцька, як є автором та креативним продюсером серіалу. Саме вона й написала сценарій "Кріпосної" та зараз працює над продовженням.

Тала Пристаєцька розкриває секрети про третій сезон Кріпосної

Тала поділилася з усіма присутніми, що ж глядачі побачать у третьому сезоні серіалу "Кріпосна". Вона розкрила найголовнішу інтригу, чи живий Андрій Жадан.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Мені дуже приємно, що останні півроку моє життя чує слово Жадан щодня, тому що саме цим питанням зараз задаються Балкани, Польща, Прибалтика, завдяки Amazon Prime весь світ зараз думає, чи живий Жадан. Більше того, кілька людей сьогодні сюди прийшли спеціально дізнатися, живий Жадан чи ні. Так от ні, це питання сьогодні залишиться без відповіді. Чому? Тому що зовсім скоро ми починаємо знімати третій сезон, в якому ми все дізнаємося: чи живий Жадан, як склалися стосунки Лариси і Петра, хто в них народиться, чи хлопець чи дівчина, що і як буде, з ким залишиться Катя. Це буде історія, яка, як на мене, попри те, що вона відбувається у 19 сторіччі, надзвичайно сучасна, тому що в ній ми говоритимемо про те, що немає жодної таємниці, яку можна зберегати довго, навіть якщо вам здається, що ви її закопали, вбили всіх, хто був свідком цього - ні, все таємне, приховане завжди виходить назовні", - розповіла Тала Пристаєцька.

Серіал Кріпосна: Андрій та Катя
Серіал Кріпосна: Андрій та Катя

Автор додала, що у наступному сезоні глядачі дізнаються, як розбагатів Андрій Жадан, покажуть його попередні стосунки. Тому у нових серіях точно буде цей герой.

"Він став шанованою людиною у київському світському суспільстві. Як так відбулося? Все це ви дізнаєтеся в третьому сезоні. Герої сьогодні - це не картонні персонажі, які можуть бути тільки поганими чи тільки хорошими, це люди, в яких є і те, і те. Саме про це цікаво зараз думати, знімати, розповідати. Нам про перший сезон сказали, що це красива історія про неймовірних людей. Так от у третьому сезоні красивих людей стане більше. І чоловіків!" - відзначила Тала.

Також вона зізналася, що після вбивства Лідії Шефер - головної антагоністки серіалу, у третьому сезоні буде ще одна героїня такого самого типажу.

"Сподіваюся, що третій сезон закінчиться так, що ви так само будете нетерпляче чекати на четвертий, і замість привіт казати мені ще щось, наприклад, чи виживе Катя?" - підсумувала Тала Пристаєцька.

Враженнями про почуте поділилася Слава Красовська, виконавиця ролі Галі.

"Якщо молодий Жадан буде, а чи буде це Максим Радугин? Ой, не знаю! Все, я спать не буду тепер. Ще і лиходійка якась з'явиться! Як з цим жити?" - зізналася Красовська.

Слава Красовська зіграла Галю у серіалі Кріпосна

Нагадаємо, раніше Знай.ua поспілкувався з Талою Пристаєцькою, аби дізнатися, чому саме назва “Кріпосна”, як обирали актрису на головну роль та інші важливі питання.