Уже давно ні для кого не є секретом, що 31-річна Ріанна порвала з мільярдером Хассаном Джамілем. Згідно з інформацією інсайдерів, пара вирішила порвати після трьох років стосунків, проте причину джерела не називають.

Ріанна і Хассан Джаміль

Як стало відомо згодом, Хассан Джаміль попросив таблоїди видалити їх спільні з Ріанною фото.
Судячи з новин розійшлися вони не надто мирно.

Ріанна і Хассан Джаміль

До слова, мільярдер Хассан Джаміль родом із Саудівської Аравії. Хлопець обіймає посаду заступника президента компанії Abdul Latif, що належить його родині і є однією з найбільших в світі. Вона володіє правами на продаж автомобілів Toyota в Саудівській Аравії та інших країнах Близького Сходу.
Також він є спадкоємцем більше 2 мільярдів доларів, а його сім'я займає 12 місце в списку найбагатших арабських сімей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Подивимося, як швидко виконають його бажання, та заберуть з мережі їх спільні фото.

Нагадаємо, раніше букмекери почали ділитися прогнозами, хто може бути переможцем у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2020 році.


Як повідомляв портал "Знай.ua", матір'ю називала принцесу Діану "повією".


Також "Знай.ua" писав, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.