Головний мандрівник країни Дмитро Комаров не лише знімає нові захоплюючі випуски програми "Світ навиворіт", але і рятує життя за допомогою свого благодійного проекту #ЧашкаКофе.

Суть проекту #ЧашкаКофе полягає в тому, що будь хто може відмовитися від філіжанки кави і передати ці кошти на благодійність. #ЧашкаКофе – унікальний проект, тут нема адміністративних витрат і всі зібрані гроші йдуть безпосередньо батькам тяжкохворих дітей.
Дмитро Комаров виступає гарантом того, що всі кошти підуть за призначенням. Він особисто знайомиться з історією кожної дитини, його сім'єю і стежить за її одужанням. До проекту приєдналися й інші зірки українського шоу-бізнесу. Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва активно популяризує проект і допомагає збирати кошти підопічним #ЧашкиКофе через свої соц. мережі.

Днями вийшов новий пост, з новою історією:


Перевірено Терміновий збір. Сьогодні в @bookimed_com прийшов остаточну відповідь, як вирішити проблему Давида Амірова, якому в цю суботу виповнюється 2 роки. Ми з @nadyadorofeeva познайомилися з ним восени, але тоді не було варіантів лікування. Сім'я родом з Донецької області після виявлення рідкісної хвороби перебралася до Києва. Синдром Протея. Це рідкісне генетичне захворювання - всього виявлено не більше двох сотень випадків з моменту першого описання в 1979 році. Хвороба викликає швидкий ріст м'язів, кісток і шкіри в різних частинах тіла, непропорційно, супроводжується появою і ростом пухлин, збільшується ризик раку. Негласно це називають «гігантизм». Запущена форма такої хвороби може довести людину до ваги в більш, ніж 200 кг. Головне – терміново зупинити ріст пухлин. Те, що з дитиною щось не так, стало очевидно після народження, коли обличчя деформувалося. Численні консультації особливих результатів не дали – пропонували або спостерігати, або ампутувати частину стопи (нога безперервно зростає). Батьків відмовилися і восени, коли я ненадовго прилітав з Китаю, ми познайомилися. на Жаль, на сьогоднішній день хвороба повністю невиліковна. Але врятувати хлопця можна. Як? 1) Контролювати появу нових пухлин на ранній стадії. 2) Хірургічним шляхом скорегувати дефекти і прибрати зайві тканини з обличчя і ніг хлопчика. Тоді Давид зможе носити взуття, його обличчя не буде предметом насмішок. Клініка в Стамбулі Liv Hospital погодилася взяти хлопчика і розділила лікування на кілька етапів. Всі операції - 87 000 євро. Мама Давида не працює. Батько - таксист. Грошей немає. В цю суботу, 25 січня, Давиду виповнюється 2 роки. Давайте всією сім'єю #чашкакофе зробимо йому подарунок - життя! Повноцінне. Щасливе. Це просто – один раз не придбати в кафе чашку кави, пляшку газованої води або пива, шоколадку, відмовитися від непотрібних дрібниць. І якщо кожен десятий відгукнеться, є всі шанси встигнути до дня народження. Добро обов'язково повернеться! написано у дописі

Реквізити він вказує вкінці кожного посту. він переконаний, що світ не без добрих людей і разом можна врятувати життя хлопчика.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров повернувся з тривалої експедиції в Китай і готовий знову вражати, дивувати і шокувати глядачів новими випусками програми "Світ навиворіт". Прем'єра нового сезону тревел-шоу відбудеться 29 січня на каналі "1+1" о 22:45.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров розсекретив, де проходила його чергова експедиція і про яку країну йтиметься у наймасштабнішому сезоні "Світу навиворіт".

Також "Знай.ua" писав, що новий 11-й сезон програми буде присвячений Китаю, який є найбільш населеною країною в усьому світі