Переможниця ″Топ-моделі по-українськи″ на Новому каналі Мальвіна Чукля знялася в незвичайній фотосесії Соні Плакидюк. На майданчику модель приміряла кілька образів, серед яких і стрічку ″Міс Всесвіт″.

Потрапити в об'єктив до одного з найпопулярніших fashion-фотографів України – Соні Плакидюк – мріють всі моделі. Учасниці ″Топ-модель по-українськи″ автоматично стають щасливицями – адже в рамках проекту неодноразово працюють із Сонею.

А ось після реаліті ще раз потрапити до Плакидюк на фотосесію можуть виключно ті, кого Соня вибере самостійно. З третього сезону, наприклад, поки що пощастило лише Мальвіні Чуклі.

Фотограф організувала для моделі фотосесію в різних, доволі відвертих образах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

″Я мріяла про те, що в мене буде фотосесія із Сонею в житті, поза проектом, щоб не почуватися підопічною, а просто зануриться в атмосферу зіркової зйомки. Все пройшло значно простіше і приємніше – на проекті під час фотосетів у Плакидюк у мене все тремтіло всередині. А сьогодні я почувалася значно впевненішою. Вона дуже привітна під час роботи. Соня, до речі, придумала більшу частину образів, навіть принесла з дому якісь свої аксесуари. Це просто неймовірно!″, – розповіла переможниця модельного реаліті.

За фотосесію Мальвіна змінила шість look'ів. Модель приміряла стрічку ″Miss Universe″, прозорий боді, пухнасте боа і навіть змінила зачіску на світле каре. До речі, бути білявкою Мальвіні личить.

″Я просто в захваті! Думала, що не переживу стільки компліментів, які мені говорили протягом фотосесії. Всі образи неймовірно круті, але найбільше мені сподобався look із косинкою на голові. Щоправда нижню частину вбрання (трусики і панчохи, – прим.ред.) потім потрібно буде якось пояснювати чоловікові. Але взагалі все пройшло на вищому рівні. Плюс, на зйомці побачила рідні, знайомі по проекту обличчя стилістів і гримерів – вдвічі приємніше працювати″, - зізналась Мальвіна.

Нагадаємо, що 24 січня стартує другий тур голосування за учасниць ″Супер Топ-моделі по-українськи″. В цьому сезоні за перемогу боротимуться найяскравіші дівчата з ″Супермоделі по-українськи″ та ″Топ-моделі по-українськи″.

Нагадаємо, учасниця "Супермодель по-українськи" розповіла про пошуки гідного чоловіка

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева відправилася гуляти по Нью-Йорку.

Також Знай.ua писав, суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічева стала мамою