Стало відомо ім'я нового судді другого сезону кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали".

Разом з суддями Ектором Хіменес-Браво і Володимиром Ярославським членом жюрі проєкту буде Ольга Мартиновська.

Ольга Мартиновська відома як переможниця третього сезону "МастерШеф", але після фіналу вона продовжила розвиватися в кулінарному світі вже на міжнародному рівні.

"Багато років ми із задоволенням і гордістю спостерігаємо за успіхами Олі. Після перемоги на "МастерШеф" вона стала успішною в Парижі – місті, в якому зазвичай досягають висот тільки французькі кухарі. Шлях Олі – від учасниці кастингу в 2013 році до співвласниці ресторану в центрі Парижа – доводить, що "можливо все"! Оля великий професіонал, а її досвід і знання потрібні нашим учасникам", – розповів креативний продюсер студії Володимир Турич.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що ж відомо про Ольгу Мартиновську? Вона закінчила основний курс в "Le cordon bleu" і стала першою в рейтингу свого випуску. Мартиновська входить у книгу "MOF 2017 – найкращі кухарі Франції" як найкраща жінка-іноземка шеф-кухар. Учасниця міжнародної кулінарної виставки SIRHA Lyon 2017 у колаборації з Jean Marc Tachet Création. У 2017 році Ольга Мартиновська стала керуючою і співвласницею ресторану "Les Foodies" в центрі Парижа.

Ольга поділилася своїми відчуттями після того, як її обрали суддею проекту.

"Настільки серйозні переживання вперше я відчула, коли народила доньку. Потім – коли почала жити з нею сама в іншій країні. І зараз це втретє в моєму житті, коли на мені величезна відповідальність. Поряд зі мною Ектор і Володимир – моя підтримка, а також команда проєкту, якому я дуже вдячна. Я дуже старалася, коли була учасницею, пройшла довгий шлях, не загубила набуте і знайшла свою професію. Через шість років стати суддею – це для мене велика честь! Зараз нарешті я можу себе похвалити", – каже Ольга Мартиновська.

Зазначимо, що учасниками кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" можуть стати лише досвідчені кулінари. Професіонали проходять індивідуальні та командні завдання, а також битви чорних.

Переможець проєкту отримає винагороду в розмірі 1 000 000 гривень.

Прем'єра проєкту в ефірі СТБ відбудеться 29 лютого 2020 року. У сезоні заплановано 18 епізодів.

Нагадаємо, відомий кухар Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників новою публікацією в мережі.

Як повідомляв портал Знай.ua, суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився секретами приготування бульйонів

Також Знай.ua писав, учасників "МастерШеф" навчать готувати в екстимальних умовах