У популярної співачки Ані Лорак з'явився двійник. Неординарний виконавець родом з Казахстану Яніс Каменідіс переспівав пісню Ані Лорак "Йду", яку вона випустила в дуеті з Мішею Марвіном.

Трек "Йду" було представлено публіці буквально днями, і тепер Лорак збирає позитивні відгуки про нього від шанувальників. Про Каменідіса відомо, що у 2016 році він брав участь в українському шоу "Голос" під псевдонімом Yanis Stone, і вже тоді відрізнявся незвичайним зовнішнім виглядом.

Яніс Каменідіс, фото: tengrinews.kz
Яніс Каменідіс, фото: tengrinews.kz

Зараз артисту 27 років, і він розвиває себе як співака, переспівуючи популярні треки в образі виконавця. Щоб заспівати "Йду", він теж загримувався, показавшись в образі Ані Лорак. Раніше Яніс Каменідіс переспівував пісню Алли Пугачової "Опять метель", пофарбувавши обличчя в синій колір.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

23-летний Янис Каменидис из Шымкента, выступающий под псевдонимом Yanis Stone, принял участие в украинском шоу «Голос»....

Geplaatst door Otyrar op Dinsdag 5 april 2016

Нагадаємо, раніше Ані Лорак з відомим українцем приголомшили раптовим зізнанням: "Я йду"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак у спортивному костюмі впала в дитинство, поки її партнера грабувала банда: "Не пийте!"

Також "Знай.ua" писав, що Лорак заспівала про кохання з відомим українцем, несподіваний поворот: "Я йду"