Щоб знайти учасниць для четвертого сезону "Від пацанки до панянки" на Новому каналі, пішло майже пів року. Під час кастингів команда проекту пропустила через себе історії тисяч дівчат. І нарешті 17 лютого 16 дівчат почнуть свій шлях до перевтілення.

Новий канал розкрив першу четвірку учасниць нового
сезону "Від пацанки до панянки".

Євгенія Мазур, фото: прес-служба Нового каналу
Євгенія Мазур, фото: прес-служба Нового каналу

Євгенія #Батюшка Мазур, 19 років, родом з Вінниці.

Дівчина є місцевим кримінальним авторитетом, заробляє на ігрових автоматах і крадіжках. Тож щоб отримати бажане, вона готова на все. Користується слабкостями інших, йде по головах. Однак, дівчина не відчуває підтримки сім'ї та друзів. А втекти від самотності й буденності їй допомагають наркотики, які дівчина почала приймати у 15 років. У 19 років Євгенія втратила батька — він помер від передозування. Тому зараз дівчина захотіла переосмислити свій спосіб життя та позбутися залежності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вікторія #Синяк Кошутіна, 19 років, родом з Одеси

Вікторія працює веб-моделлю, а весь свій вільний час приділяє тусовкам і розвагам. Віку впізнають майже в кожному закладі міста, адже вона – справжня королева трешу та вечірок. Звичною справою для Вікторії є прогулятися голяка, поцупити щось або влаштувати бійку. До агресії і злості Віка звикла з дитинства, оскільки змалку потерпала від батька-тирана. Наркотики дівчина вперше спробувала у 12 років. Через негаразди в родині двічі намагалася накласти на себе руки. Тепер Віка прийняла рішення змінити манеру поведінки та стиль життя, щоб не збожеволіти чи померти від шкідливих звичок.

Вікторія Кошутіна, фото: прес-служба Нового каналу
Вікторія Кошутіна, фото: прес-служба Нового каналу

Владислава Роговенко, 24 роки, родом з Дніпра

У 16 років Влада вперше пробує наркотики, в 17 – починає продавати заборонені речовини. У те, що дівчина зможе вирватися з цього "пекла" не вірив ніхто. Однак їй вдалося опанувати себе. Влада стала фіналісткою реаліті Нового каналу "Супермодель по-українськи". Проте модельну кар'єру дівчина проміняла на наркотики, тусовки та нові стосунки. Влада любить привертати до себе увагу, але не завжди робить це правильно. Близькі часто дорікають її в неосвіченості та затикають рота. Тому, попри зовнішню красу, дівчина не може прийняти і полюбити себе. Дівчина ніколи не відчувала любові ні від близьких, ні від оточуючих.

Владислава Роговенко, фото: прес-служба Нового каналу
Владислава Роговенко, фото: прес-служба Нового каналу

Віка #Боксерка Альохіна, 18 років, родом з Краматорська

Віка є учасницею збірної України з міні-футболу. Колись вона була фаворитом тренерів, але через алкоголь і відсутність дисципліни втратила форму та знищила свою спортивну репутацію. Зараз
вона бачить сенс життя лише тусовках і пияцтві. Дівчина вважає, що нікому не можна довіряти, почувається покинутою й самотньою. Коли Віці був лише місяць, від неї відмовилася мати. З семи років вона росла у прийомній сім'ї. Ніколи не відчувала любові і підтримки від близьких. Попри складні стосунки з прийомною матір'ю Віка хоче справдити її надії і змінитися.

Віка Альохіна, фото: прес-служба Нового каналу
Віка Альохіна, фото: прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, вогонь, агресія і в'язниця: справжній бунт "Від пацанки до панянки" побачив весь світ

Як повідомляв портал "Знай.ua", човен — без реєстрації, водій — без прав і власник — без документів: "Ревізор Х" провів фінальну перевірку в Затоці

Також "Знай.ua" писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" потрапили у в'язницю: історія варта "Міцного горішка"