Популярна українська співачка Тіна Кароль дала відверте інтерв'ю. Вона розповіла про те, що її головним страхом є бути ніким не коханою і вона досі тужить по чоловікові Євгену Огіру, який помер у 2013 році від раку шлунка.

Про це вона розповіла в новому випуску "Слава+".

Кароль вперше зізналася, що змогла оговтатися від смерті чоловіка всього рік-півтора тому, а до цього у неї весь час був посттравматичний синдром після смерті чоловіка.

Тіна Кароль, Beauty.ua
Тіна Кароль, Beauty.ua

"Посттравматичний синдром – це тоді, коли здається, що все буде окей, ти тримаєшся, але це страхи. Це зовсім по-іншому. "Знайти шлях і пройти – це різні речі. Ти можеш здогадуватися, як мені було, але вважай, що все було в тумані. Скільки немає Жені? З 2013 року. Я завжди буду говорити про це: він мій чоловік, моє життя, моя доля", – розповіла Кароль.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вона зізналася, що іноді уві сні бачить свого чоловіка і він навіть дає їй поради.

"Всі тури побудовані на тому, що я реально відчуваю. Мої внутрішні двійники-істерички вийшли на сцену в червоних сукнях, борються зі мною і протидіють", – додала Кароль.

Нагадаємо, оголена Кароль скинула все зайве, Балану і не снилося.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль у сяючому плаття перетворилася на блискучу зірку.

Також Знай. ua писав, що Кароль заінтригувала нарядом-оверсайз, фанати ворожать.