В Ані Лорак з'явився двійник та заспівав її нову пісню. Неординарний виконавець родом з Казахстану Яніс Каменідіс переспівав пісню Ані Лорак "Йду", яку вона випустила в дуеті з Мішею Марвіном.

У 2016 році Яніс Каменідіс брав участь в українському шоу "Голос" під псевдонімом Yanis Stone, і вже тоді відрізнявся незвичайним зовнішнім виглядом.

Яніс Каменідіс, фото: tengrinews.kz
Яніс Каменідіс, фото: tengrinews.kz

У хлопця незвичайна зовнішність, через що йому довелося пережити не найлегший період дорослішання. Однак зараз ця родзинка лише грає йому на руку. Яніс привертає увагу не тільки своїм талантом. Він яскравий артист з відмінним голосом і слухом.

"Я не фрік, я просто талановита людина. Моя мета — познайомити людей зі своїм внутрішнім світом", - зізнався Яніс Каменідіс перед виходом на сцену "Голосу". Щоб заспівати "Йду", співак загримувався, показавши образ Ані Лорак таким, яким його бачить він сам.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

23-летний Янис Каменидис из Шымкента, выступающий под псевдонимом Yanis Stone, принял участие в украинском шоу «Голос»....

Geplaatst door Otyrar op Dinsdag 5 april 2016

Нагадаємо, раніше Ані Лорак з відомим українцем приголомшили раптовим зізнанням: "Я йду"

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ані Лорак з'явився двійник з чоловічим голосом і казахським обличчям: фото

Також "Знай.ua" писав, що Лорак заспівала про кохання з відомим українцем, несподіваний поворот: "Я йду"