На днях народна артистка України Наталя Сумська зізналася про те, що і досі ревнує власного чоловіка Анатолія Хостікоєва до інших артисток, а також розкрила секрет сімейного щастя.

Про таке вона розповіла в інтерв'ю для телеканалу "Україна"

Зауважимо, що знаменитість вже понад 20 років одружена з актором Анатолієм Хостікоєвим. Щоправда, як зізнається, ревнує і досі.

"Ревнощі – це добре, це такі почуття! Ти не спиш. Я теж ревнувала. Он та пройшла, і вона балакає з ним, а я «про що вона говорить?» І вже ціла купа версій в голові – а щось у мене не так, а, можливо, треба підтягнутися, краще одягнутися, я подобаюсь йому чи ні. Я ревную й досі… трошки", – зізнається Сумська.

Наталія Сумська

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, попри ревнощі, акторка розкрила і власний секрет сімейного благополуччя.

"Мабуть, секрет у тому, щоб зберігати цей шлюб і стосунки, зберігати настрій. Тому що ми живі люди і ми віддаємося почуттям. Нам потрібно зберегти – мені в ньому, а йому в мені – цей настрій для роботи", - підсумувала вона.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Нагадаємо, що раніше Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.