Анджеліна Джолі і Бред Пітт спільно випустять рожеве шампанське. Та нехай фанати експодружжя не поспішають радіти - парочка не помирилася, а роблять вони це лише тому, що у них є спільна виноробня.

Американські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт, незважаючи на скандальне розлучення, продовжують залишатися бізнес-партнерами. Колишнє подружжя володіють виноробнею Château Miraval, пише DailyMail.

"Хоча у Пітта і Джолі є багато особистих розбіжностей, вони продовжують співпрацювати як ділові компаньйони і через кілька місяців випустять нове рожеве шампанське, - повідомляє джерело видання.

Як і раніше працюють разом: Бред Пітт і Анджеліна Джолі, фото: dailymail

До слова, в Україні також можна придбати пляшку вина і шампанського від голлівудських знаменитостей. Вартість напою варіюється від 600 до 5000 тисяч гривень.

Джолі і Пітт придбали замок і виноградник у Франції в прованському містечку Коррал ще в 2011 році, а потім зіграли там весілля. Після розставання вони не стали продавати землю, вирішивши, що залишать маєток шістьом дітям.

Їхнє минуле: Бред і Анджеліна вже випускали рожеве вино, а інше називається Studio

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А тим часом, шанувальники гадають, чи зійшлися Бред Пітт і Дженніфер Еністон.

Нагадаємо, Еністон заінтригувала фанатів знятою сукнею після зустрічі з екс-чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, Бред Пітт і Дженніфер Еністон несподівано зблизилися перед різдвяними святами

Також Знай.ua писав, фанати все ще сподіваються на можливе возз'єднання Бреда Пітта та Дженніфер Еністон