Алла Добкіна – 26 річна дочка одіозного екснардепа Михайла Добкіна, який скандально відомий своєю проросійською позицією. Дівчина вже заміжня і навіть народила сина, вона займається благодійністю, а також володіє картинною галереєю. А не так давно вона стала Instagram-блогером, і тепер ділиться з фоловерами цікавими фото і роздумами про життя.

В цей раз Алла показала публіці миле фото з сином, і якщо раніше вона приховувала обличчя дитини, то тепер частенько стала його показувати. На новій фотографії можна побачити, як дівчина тримає на руках хлопчика, і вони обоє дивляться в вікно, мама ніби щось показує синові. У підписі до милого кадру дівчина написала: "Мій чоловік мрії". Шанувальники без розуму від цього трепетного фото, Аллу і її малюка буквально завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.