Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Москві, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка вирушила на відпочинок, звідки виклала нове фото. Як видно, Світлана відображена в бунгало на пляжі, але не вказала геолокацію, так що не зрозуміло, де вона проводить відпустку.

Перед камерою Лобода з'явилася в спокусливому пляжному образі – на ній чорний купальник-бікіні і коротенькі джинсові шортики. Розпущене і розпатлане волосся співачка прикрила світлим ковбойським капелюхом, на її очах сонцезахисні окуляри, а на шиї масивні прикраси. В руках зірка тримає цікавий тропічний коктейль і дивиться в камеру. У підписі до фото Лобода написала: "Коли хочеться їсти – пий". Однак фанати схвильовані зайвою худорбою Світлани, її просять побільше їсти.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.