В цьому році Євробачення пройде в Роттердамі (Нідерланди). Перший етап конкурсу стартує 12 травня. Однак букмекери вже склали свій список фаворитів, про це повідомляється на eurovisionworld

Їх прогнози оновлюються в реальному часі. Проте на даний момент Україна хоч і входить у десятку, але не займає передову позицію. Ймовірність перемоги українського артиста в Роттердамі оцінюється в 3%.

Переможцем фіналу на даний момент букмекери бачать Італію - 7%. Серйозним її противником вважають Росію - 6%.
Третє-четверте місце ділять Швеція і Норвегія - по 5%. Данія, Австралія, Чехія і Бельгія - 4%. У стільки ж оцінили і шанси господарів конкурсу - Нідерландів.

скрішнот з головного сайту Євробачення

Примітно, що більшість країн ще не визначилися зі своїми представниками на конкурсі. У міру знайомства аудиторії з учасниками та конкурсними піснями прогнози букмекерів, за традицією, будуть коригуватися.

В Україні ж лише провели жеребкування півфіналістів Національного відбору на нинішнє Євробачення і назвали учасників в першому і другому півфіналах 8 і 15 лютого. Оцінювати конкурсантів будуть Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов. Дізнатися, хто ж представлятиме нашу країну на конкурсі, можна буде 22 лютого.
Зараз відомий лише список учасників, так у півфіналі змагатимуться 16 конкурсантів, серед яких Khayat, Katya Chilly, David Axelrod, Jerry Heil та Еліна Іващенко.

Півфіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020
Півфіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020

Нагадаємо, є повний список учасників Українського відбору.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.ua", у складі журі Національного відбору на Євробачення 2020 сталися зміни - до Андрія Данилка приєдналися Тіна Кароль і Віталій Дроздов.


Також "Знай.ua" писав, що вирішив детальніше розповісти про всіх учасників Нацвідбору.