Дочка відомого українського продюсера Потапа Наталія Горова блиснула ідеальними формами в облягаючому вбранні. Про це повідомляє Politeka з посиланням на Tiktok зірки.

Поки всі страждають одним Челенджем, я вчуся Тік Току - йдеться в повідомленні

На опублікованих кадрах Горова позує в обтислій майці без білизни, і показує цим самим свої пишні форми. А також намагається відтворити доволі популярний зараз Челендж з ТікТоку.


Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Це викликало бурхливу реакцію у коментаторів.

«Краща», «супер», «кращий ТікТокер», «вау, які форми», - пишуть вони.

Це не перша подібна витівка дівчини. В ЗМІ вже давно помітили її особливу любов до ходіння без спідньої білизни. Проте більшість її прихильників та фанатів стають на захист, зі словами "якщо дівчині є чим похизуватися, то чом би й ні".

Нагадаємо, раніше дочка Ірини Горової, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена у дорослій тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Наташа разом з мамою і братом Андрієм вирушила в подорож по США і Мексиці, звідки вона вже встигла викласти безліч фото.


Також "Знай.ua" писав, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.