Відомий співак та музикант Віктор Павлік розсекретив дату майбутнього весілля з 25-річною Катериною Репяховою. 54-річний артист і його юна обраниця щодуху готуються до одруження.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова
Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Як відомо, нареченою Павліка є його піар-менеджер Катерина Репяхова, яка молодша за музиканта на 28 років. Зустрічаються Павлік та Репяхова вже декілька років, але публічно вони повідомили про свої стосунки лише минулого літа. Днями Репяхова на своїй сторінці в Instagram виклала світлину у салоні весільних суконь.

Фото: instagram.com/repyahovakate

У підписі до фотографії наречена Віктора Павліка подякувала прихильникам за інтерес та повідомила, що із датою весілля вони вже давно визначились. Також вона виклала декілька фото із спільного відпочинку на одному з гірськолижних курортів у Словаччині.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, про бурхливий роман між артистом і його концертним директором та PR-менеджером стало відомо ще влітку 2019 року. Подейкують, що заради дівчини музикант залишив свою дружину Ларису.

Музикант розповів телеведучій Соломії Вітвіцької в її Telegram-каналі, що весілля закохані зіграють вже 10 червня, тому "галантний наречений вже готується".

"Віктор зізнався мені, що кава в постіль приносить улюбленої регулярно", - пише Вітвіцька.

Тим часом наречена на своїй сторінці в Instagram ділиться знімками весільної сукні, в якому планує сказати музиканту заповітне "так".

Нагадуємо, що у жовтні 2018 року в молодшого сина Віктора Павліка Павла діагностували рідкісну та важку хворобу, яку змогли перемогти завдяки допомозі прихильників співака.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Павліка підлила масла у вогонь.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".