Популярна українська співачка, яка вже багато років живе і будує кар'єру в Москві, часто радує багатомільйонну аудиторію фанатів в Instagram яскравими фото і відео з життя. Так, цього разу зірка знатно здивувала публіку новим фото, на якому показала двох дочок – Євангеліну і Тільду.

На новому фото з відпочинку, яке показала зірка, вона позує разом з доньками – молодша сидить на руках у мами, а старша збоку і цілує сестричку. При цьому фото зробила сама Світлана, на ньому Тільда відвернута у бік Єви, але фанати побачили хоча б частину її личка, адже її мама весь час приховує. Сама Лобода дивиться в камеру, на ній світла блузка, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Лобода написала: "Безумовна любов".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.