Під кінець другого дня "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни 10" на сцені з'явилася зірка серіалу "Папік" від студії "Квартал 95". Дар'я Петрожицька, яка зіграла Лізу, так само, як і у серіалі (хто дивився, той пам'ятає), прийшла на талант-шоу та заспівала пісню "Голубка". І так само до неї повернулася Тіна Кароль. Збіг, дійсно?

Дан Балан зізнався, що зараз дивиться цей серіал та у захваті від посмішки цієї дівчини.

"Голос" мені потрібен для того, щоб ще більше повірити в себе, щоб познайомити нашу країну та, можливо, весь світ зі своєю творчістю", - зізналася Дар'я.

Як виявилося, Дар'я з усіма тренерами якось була пов'язана, окрім Дана Балана. Вона знімалася у кліпі Монатіка "Вечность", в одній рекламі "Пепсі" з Потапом, один з її хороших друзів - це Владислав Оніщенко з "ZBS Band" (вони перемогли у Х-факторі в команді Насті Каменських), та знімалася разом з Тіною Кароль у "Папіку".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дар'я згадала, як тоді підійшла до Тіни та подякувала їй за знімальний день, на що артистка запитала її про вік.

"Я кажу, 28 років. Ну пора вже, удачі, сказали ви. Я тоді послухала вас і повернулася!" - поділилася Петрожицька.

Як складеться подальша доля співачки на проєкті, дізнаємося з наступних випусків "Голосу країни". А поки що дивіться анонс третього випуску.

Читайте найцікавіші моменти першого випуску "Голос країни 10":

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону "Голос країни".

Як росіянка змусила Тіну Кароль палко ревнувати Дана Балана.

На шоу також завітала "королева бурлеску".

Також читайте, як тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі.