В неділю, 26 січня, в Лос-Анджелесі відбулась цьогорічна церемонія вручення однієї з найвизначніших нагород у світі музики — Греммі. Звичайно, що під час цієї церемонії музичні зірки постали в дуже яскравих образах, повідомляє телеканал Україна.

Головними кольорами, які превалювали в образах зірок, стали білий, сірий та сріблястий. Так, співачка Ліззо, яка здобула три премії, на вручення нагород вийшла у сріблястій сукні, а на червоній доріжці була вдягнена у білу сукню з пір’їнами.

Також у сірих, білих та сріблястих нарядах вийшли на червону доріжку інші зірки — Гвен Стефані, Лана дель Рей, Хайді Клум, Карді Бі, Дуа Ліпа та Аріана Гранде. Остання доповнила свою пишну сіро-блакитну сукню високими рукавичками також сірого кольору.

Аріана Гранде

Також яскраві образи показали чоловіки — Оззі Осборн, Іггі Поп та незмінний ведучій церемонії Біллі Портер, який був у бірюзовому костюмі та розкішному капелюсі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що організатори Греммі відмовили у виступі на церемонії співачці Тейлор Свіфт через феміністичний зміст її пісні The Man.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 22 січня в Києві відбулося урочисте відкриття ювілейного, 15-го кінофестивалю "Вечори французького кіно".

Також "Знай.ua" розповідав про те, що Дмитро Комаров повернувся з тривалої експедиції в Китай.