Учасниці шоу "Хто проти блондинок?" на Новому каналі стали справжніми подругами і поза передачі. Вони часто зустрічаються за кадром.

"Після слів: "Стоп! Знято!" спільне життя учасниць триває, – розповідає креативний редактор Ольга Чеснокова. – Рада, що за три сезони у дівчат утворилося класне ком'юніті поза межами проекту. Знаю, що вони часто зустрічаються, щоб попити кави".

На дівочі вечірки приходить навіть Леся Нікітюк. Хоча це і буває не дуже часто з-за її щільного робочого графіка.

"Зустрічаємося часто, але невеликими компаніями, – розповідає учасниця шоу Олена Борисенко. – Ми ходимо на концерти улюблених виконавців, ресторани і навіть один до одного додому".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Блондинка зізнається, що проект вже сам по собі – випробування для кожної. Але завдяки йому дівчата розкривають свою істинну суть.

"В шоу "Хто проти блондинок?" ми знаходимо справжніх подруг, – каже Олена, – з якими можемо бути чесними і щирими. Це наша блондиниста сім'я, яку за лаштунками всі називають цілої Всесвіту".

Нагадаємо, грайлива Никитюк показала всім дівчатам України, як потрібно "качати персик".

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк повеселила публіку "жаркими" танцями на відпочинку.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк випробувала все тяжкості відпочинку, особи немає і сили закінчуються.