Колишній чоловік відомої російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку, Дмитро Шепелєв, пару місяців тому заявив, що знову готовий одружитися. Обраницею телеведучого стала Катерина Тулупова. Вона-відомий дизайнер, а пара познайомилася в дитячому садку, куди вони обидва водять своїх дітей.

Жанна Фріске, фото: luxlux.net
Жанна Фріске, фото: luxlux.net

Після того, як Шепелєв розповів про те, що стоїть на "порозі" одруження, для багатьох це стало шоком. І це при тому, що ЗМІ вже довгий час буквально голосять про те, що Шепелєв вже давно залишився без доходу, адже позбувся місця на "Першому каналі", що вже наводить на думку про те, що Дмитро відгуляє весілля з Тулуповою на гроші покійної Фріске.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

І це цілком обґрунтоване, адже головним спадкоємцем Жанни є син Платон, офіційним опікуном якого є Дмитро Шепелєв. Це означає, що до того моменту, поки синові виконавиці не виповниться 18 років, спадщиною Жанни буде розпоряджатися саме Дмитро, принаймні, це буде цілком законно, хоча і безсовісно, на думку багатьох. Незважаючи на те, що Дмитро, як справжній батько взяв на себе обов’язки виховання сина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше Шепелєв розкрив таємницю останніх років життя Фріске: "Погрожував застрелити"

Як повідомляв портал "Знай.ua", розбитий горем батько Жанни Фріске жорстко відповів Шепелєву після "казок" для Собчак: "Щоб він..."

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену