Всесвітньо відома співачка Селена Гомес, відверто зізналася американським журналістам, чому після стосунків з Джастіном Бібером ні з ким не зустрічалася. Селена розповіла, що була "жертвою емоційного насильства" з боку свого бойфренда.

Про це стало відомо завдяки заяві Селени в ефірі National Public Radio.

Селена Гомес, Seventeen Magazine
Селена Гомес, Seventeen Magazine

"Я не хочу проявляти неповагу, але я дійсно відчувала себе жертвою, на яку спрямовано певного роду насильство. Я маю на увазі емоційне насильство. Мені довелося довго усвідомлювати, що сталося, тільки подорослішавши, я зрозуміла, що це було. Мені довелося проаналізувати ті рішення, які я приймала. Психологія жертви — це дуже небезпечно. Я не хочу провести все життя, обговорюючи ці моменти", – зізналася артистка.

Втім, співачка додала, що зараз відпустила минуле і готова до нового етапу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Зараз я говорю це і відчуваю себе сильною, я пишаюся собою. Я знайшла спосіб подолати це все з максимальним милосердям. Я не шкодую ні про що, тому що навіть у болючі моменти я знаходжу щось позитивне. Саме такі речі роблять мене сильнішою", – поділилася зірка.

Крім того, Селена зізналася, що ліричний трек Lose You To Love Me дійсно присвячено колишньому великому коханні артистки, співакові Джастіну Біберу.

Нагадаємо, Віра Брежнєва в пікантному боді підкорила ідеальною фігурою.

Як повідомляв Знай.uа Брежнєва без макіяжу зізналася у своїх комплексах, сміливий крок: "Стало нормою, а не виключенням".

Знай.uа писав, Селена Гомес показала фоловерам нове тату на цікавому місці: "Унікальна".