Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим відео зі спортзалу, який знаходиться неподалік від її будинку, показавши, як відходить від новорічних свят і тривалого дня народження. Так, артистка вирішила не тільки танцювати, але і накачати собі сідниці під керівництвом особистого тренера телеведучого Андрія Малахова. Також Анастасія спробувала пояснити, чому займається в пуантах замість кросівок.

"Новий рік почався у мене і з нових тренувань. Я почала роботу в залі після своїх репетицій ще і з персональним тренером Олександром, якого порекомендував мені Андрій Малахов, як свого тренера. Розробляємо методику спеціально для мене і балерин. Адже у нас особлива специфіка будови м'язів і навантаження. 🐣 Будемо ділитися корисними вправами, які ви зможете виконувати і вдома.👍 Я в пуантах працюю, тому що це моя професійне і звичне взуття. У кросівках була б задіяна інша група м'язів.🐣", - поділилася емоціями Волочкова. Втім, на своїй сторінці балерина коментарі приховала, однак на акаунті її фітнес-тренера шанувальники просять не контакнувати спортсмена з артисткою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще