2019 рік був насиченим на події для гурту "НеАнгели", тому на початку 2020 року його солістки - Вікторія Смеюха і Слава Камінська - роз'їхалися на відпочинок. Слава з дітьми вирішила провести відпустку на Балі, а куди вирушила Віка - залишилося загадкою. З 31 грудня зірка нічого не постила в Instagram, чим заінтригувала своїх підписників. Навіть з'явилися чутки про її таємне заміжжя.

Знай.uа звернувся до Вікторії, щоб дізнатися, куди вона пропала і чому стільки часу не виходила на зв'язок.

Вікторія Смеюха на Мальдівах, фото з особистого архіву співачки
Вікторія Смеюха на Мальдівах, фото з особистого архіву співачки

Співачка зізналася нам, що провела відпустку на Мальдівах, але вирішила на час відпочинку забути про телефон і соцмережі.

"Разом з появою на моєму телефоні щотижневих звітів про кількість годин, які я проводжу в соціальних мережах, я раптом усвідомила, скільки "реального" часу я заміняю "екранним". З одного боку, це частина моєї роботи – бути на виду. З іншого, час прокрастинації у стрічці Instagram навряд чи можна назвати ефективним проведенням часу", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вона нагадала, що зовсім недавно у "НеАнгелів" закінчився всеукраїнський тур "13" великим концертом у Палаці "Україна", а після таких насичених місяців роботи організм потребував відпочинку.

"А тому - негайно зібрала валізи і вирушила на райський острів. Коли в черговий раз я піймала себе на думці, що замість пальми, розглядаю фотографії в стрічці, вирішила провести експеримент – на час відпочинку відмовитися від соціальних мереж. Перші дні "детокс" давався мені зовсім непросто. Рука тягнулася оновити стрічку, проскролить новини, перевірити лайки. Але вже через два дні я відчула полегшення, волю. Раптом, виявилося, що якщо якийсь пост пройде повз мене, я нічого не втрачу. Якщо я не запощу фото пальми, вона все одно буде прикрашати мій горизонт. Нарешті, їжа не втратить свій божественний смак, якщо її не побачать мої підписники", - зазначила Вікторія.

Віка Смеюха на Мальдівах
Віка Смеюха на Мальдівах

Віка Смеюха на Мальдівах
Віка Смеюха на Мальдівах

Віка Смеюха на Мальдівах
Віка Смеюха на Мальдівах

Зірка зізналася, що ці кілька тижнів були по-справжньому райськими.

"Я насолоджувалася реальністю, яка мене оточувала і не відмовляла собі в задоволенні її фотографувати (тут вже обійтися без девайса я ніяк не могла). Безумовно, в подальшому я буду користуватися соціальними мережами, спілкуватися зі своїми слухачами, лайкати друзів (а як без цього?). Але подібні детокси я збираюся ввести як правило, щоб не забувати – як класно іноді просто насолоджуватися своїм життям, а не стежити за чужим", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, раніше Слава й Віка з "Неангелів" поділилися зі Знай.ua ексклюзивними подробицями про новий альбом, тур і зміни в житті.

Також Слава Камінська відверто розповіла, як пережила розлучення з чоловіком, Едгаром Камінським.

Крім того, читайте, як "НеАнгели" Віка й Слава влаштували розбірки на "Лізі сміху".